Sprinkhaan

Er komen in Nederland vele verschillende soorten sprinkhanen voor die moeilijk van elkaar te onderscheiden zijn. Ik waag mij er dan ook niet aan om aan te geven om welke soort het hier gaat. Ik vernoed dat het om een jonge sabelsprinkhaan gaat, maar weet het niet zeker. Mocht u het wel weten: laat dan een reactie achter!

Mij gaat het vooral om het mooie gekleurde plaatje: een  groene sprinkhaan tussen de roze bloemen op mijn terras.

juvenille, sprinkhaan
Groene sprinkhaan
Groene sprinkhaan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s