Zonsondergang Landsort – Nynashamn in Zweden

Tijdens een zeiltrip ten zuiden van Stockhholm afgelopen week kwamen we bij Landsort. Het is een schitterend eilandje in de Baltische zee ten zuiden van Stockholm. Bij zonsondergang komen de kleuren van de vuurtoren en de huisjes nog beter tot zijn recht.  De wandeling vanuit de haven naar het dorpje Oja en de kleine vuurtoren van circa 4 km is bijzonder mooi. Het aantal bewoners op het eilandje neemt langzamerhand af en de gemiddelde leeftijd steeds meer toe. Voor de toerist is het echter een heerlijke plek om tot rust te komen.

Een pittoresk eilandje in de Baltische zee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s