Hart van Holland toertocht

Vanmorgen een heerlijke schaatstocht gemaakt van Portengen naar Kockengen en via Hoek op Spengen weer terug: de Hart van Holland Toertocht. Een mooie tocht door de polder op prima ijs. Onderweg veel bruggetjes en een hele mooie poldermolen.

Deze foto is gemaakt met mijn oude Canon Powershot G3: 10 jaar oud en een van de eerste digitale (semi) spiegelreflexcamara’s. Niet ideaal, maar voor dit soort gelegenheden toch handiger om in de rugzak mee te nemen. Het heeft in ieder geval een heel aardig sfeerplaatje opgeleverd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s