Nog een beetje onwennig …

Het is nog een beetje onwennig: nog niet zo lang uit het nest en daar zit je dan hoog in een boom op een tak. Het gepiep is dan ook van verre te horen. Gelukkig komt moeders nog regelmatig langs met een lekker hapje.

Het fotograferen van deze jonge pimpelmezen valt nog niet mee. De takken en bladeren zitten voortdurend in de weg. Ik wil graag een foto van een jonge pimpelmees maken op het moment dat ze wordt gevoerd. Dat is maar ten dele gelukt. Het lekkere hapje zit niet meer in moeders snavel en er zit een tak storend midden in het beeld.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s