De pimpelmees

De pimpelmezen die in mei zijn uitgevlogen lijken zich nog steeds bijzonder goed thuis te voelen in de tuin. Een groepje mezen komt direct op de mais en de havermout af die ik op de voederplaats heb gestrooid. Ze vliegen af en aan vanuit de pruimenboom. Ik kan er uren naar kijken.

tomtit

2 responses to “De pimpelmees

  1. Niets geeft zoveel voldoening als veel vogels in de tuin.In de herfst en winter voeder ik ze bij.In de zomer is het hier een echte tuin of eden..druiven,moerbeien ,kersen..ze voelen zich hier heerlijk thuis.Je hebt er het meesje heel mooi op gezet.

    • Dat herken ik helemaal. Wij hebben ook allerlei soorten fruit in de tuin en voederen bij. Door omstandigheden hebben we dit jaar de pruimen niet kunnen oogsten. De leuke consequentie hiervan was wel dat het aantal vogels en vlinders in de tuin enorm is toegenomen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s