The Willow Emerald Damselfly in a new perspective

When you search  pictures in Google or Bing of damselflies then you will find that a lot of pictures look like each other. They all use the same perspective! It is, therefore,  a big challenge to make a picture with a new and original perspective.
When I made a little walk behind my home yesterday  I saw al lot of Willow Emerald damselflies (Chalcolestes viridis) hanging at the leaves of the big  weeping willow. It gave me an easy opportunity for a picture with an originial perspective. The picture below is the result. I think it’s not bad for a first attempt

Wanneer je foto’s van waterjuffers zoekt in Google of Bing dan zul je zien dat veel foto’s op elkaar lijken. Ze gebruiken allemaal hetzelfde perspectief! Het is dan ook een grote uitdaging om een nieuw en origineel perspectief te vinden. Toen ik gisteren een wandelingetje achter mijn huis maakte zag ik allemaal Houpantserjuffers  (Chalcolestes viridis) aan de bladeren van de grote treurwilg hangen. Het gaf mij een eenvoudige kans om een foto met een origineel perspectief te maken. Onderstaande foto is het resultaat. Het lijkt mij niet slecht voor een eerste poging.

Willow Emerald damselfly

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s