The flower of passion

This afternoon I made a visit to the Passiflora  Homestead in Harskamp near my house. It was a great pleasure to wander through the  flower gardens and greenhouses.  They have a large collection of passiflora and their collection is still growing. The passiflora is also known as the passion flower. Look at all the details of this complex and beautiful flower.

Vanmiddag heb ik een bezoek gebracht aan de Passiflora hoeve in Harskamp dicht bij mijn huis. Het was heerlijk om door de verschillende bloementuinen en kassen te dwalen. Ze beheren een grote collectie passiflora’s en de collectie groeit nog steeds. De passiflora is ook bekend als de passiebloem. Wat een mooie en complexe bloem. Kijk maar eens goed naar alle details.

Passiflora

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s