Walking through farmland

Last weekend I made a long 15 kilometer walk not far from my home along a historic farmers trail. The path led me through farmland and along vast corn fields. The corn is ready for harvest.  A great pleasure on such a beatiful sunny september day.

Het afgelopen weekend heb ik niet ver van mijn huis een 15 km lange wandeling gemaakt langs een historisch boerenpad. Het pad liep door het boerenland en langs uitgestrekte maisvelden. De mais is klaar voor de oogst. Een bijzonder genoegen op zo’n mooie zonnige septemberdag.

Landscape farmlandCorn field

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s