Playing with raindrops in my backyard

It is the perfect time of year to photograph raindrops. The beautiful colors of autumn, the low-hanging sun and of course plenty of rain. But it is not as simple as it seems. It is difficult to get the raindrops clear and sharp. And of course it is also nice to have a beautiful pattern of raindrops.  Some kind of reflection in the raindrops is of course absolutely perfect! Unfortunately I failed this time. This is my best shot from this afternoon.

Het is de perfecte tijd van het jaar om regendruppels te fotograferen. De mooie herfstkleuren, de  laag hangende zon en natuurlijk meer dan voldoende regen. Maar het is niet zo simpel als het lijkt. Het is lastig om de regendruppels helder en scherp te krijgen. En, natuurlijk is het ook leuk om een mooi patroon van regendruppels te maken. Een reflectie in de regendruppels is natuurlijk helemaal perfect!  Jammer genoeg is mij dat nu niet gelukt. Dit is mijn beste foto van vanmiddag.

Raindrops on leaves

One response to “Playing with raindrops in my backyard

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s