Flowering orchards in the Betuwe like van Gogh

These photos of an old cherry orchard in the Betuwe region in the Netherlands are not ‘Van Goghs‘, but it’s clear where he could have been inspired for his series of paintings of blossoming orchards. Traveling to France would not have been really necessary! Follow this link for Van Gogh his famous paintings of orchards.

Deze foto’s van een oude kersenboomgaard in de Betuwe zijn niet ‘Van Goghs’, maar het is duidelijk waar hij zijn inspiratie vandaan had kunnen halen voor zijn serie schilderijen van bloeiende fruitboomgaarden.  Reizen naar Frankrijk was daarvoor niet echt nodig geweest! Volg deze link voor Van Gogh zijn beroemde schilderijen van fruitboomgaarden

Flowering cherry orchards Fruit orchard with blooming cherry trees

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s