Urban Greening in Oxford

Last week I stayed in London for a couple of days. It is about an hour by train to Oxford and therefore an ideal destination for a day trip. During the fall the city discolors in all kinds of yellow, red and brown by the leaves of the creepers that grow up against the ancient houses and buildings.

Vorige week verbleef ik in Londen voor een paar dagen. Het is ongeveer een uur met de trein naar Oxford en is daarom een ideale bestemming voor een dagje uit. Tijdens de herfst verkleurt de stad in allerlei kleuren geel, rood en bruin door de bladeren van de vele klimplanten die opgroeien tegen de oude huizen en gebouwen.

Urban greening

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s