2 responses to “Long-tailed tit (Staartmeesje)

  1. Hallo Hilda!
    Ik zou je graag eens willen voorstellen om een bezoekje te nemen bij het Nationaal Park Hoge Kempen met name bij Connecterra te Maasmechelen! Als ik je foto’s zie en je blog lees denk ik wel dat je het leuk zou vinden om het park en haar mooie flora en fauna te ontdekken. Je kan in het park ook een deeltje oude mijn-geschiedenis beleven! Als je geïnteresseerd bent in een bezoekje laat ik ook even de website achter: http://www.connecterra.be/
    Ik wens je nog veel succes en plezier met je blog!

    • Beste Connecterra, ik ken het gebied niet, maar het ziet er bijzonder interessant uit. Als ik in de gelegenheid ben zal ik zeker een bezoek aan het park brengen. Hartelijk dank voor de tip.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s