Colourful Burano Island

20161029hw-2016_10_29_2770-burano

Last month I stayed in Venice in Italy for a couple days. Escaping from the crowds in the city centre around the Saint Mark square we took the boat to the islands in the Venice Lagoon.  Burano Island is a little island about 10 kilometers from Venice and the most colourful island  I have ever seen. Wandering around the island it is almost impossible not to be happy!

Are you interested in the other images of Venice and the islands in the Venice Lagoon? You will find them here in my portfolio on Shutterstock.

Afgelopen maand heb ik een paar dagen in Venetië doorgebracht. Om de drukte in het centrum rond het San Marco plein te ontvluchten hebben we de boot naar de eilanden in de lagoon van Venetië genomen. Het eiland Burano is een klein eiland ongeveer 10 kilometer vanaf Venetië. Het is het meest kleurrijke eiland dat ik ooit heb gezien. Het is bijna onmogelijk om niet vrolijk te zijn als je op dit eiland rond dwaalt.

Ben je geïnteresseerd in al mijn foto’s van Venetië en de eiland in de lagoon van Venetië? Je vindt ze in mijn portfolio op Shutterstock.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s