Valencia: The city of arts and science

During my city trip in  Valencia in Spain I was amazed by the overwhelming architecture. The opera house Palau de les Arts Reina Sofía is only one of these beautiful buildings. A guided tour  around the building is really worth it. The buildings look futuristic and the water around the buildings makes it even more spectacular. Do not forget to visit de L’Hemisferic. A 3d cinema you should not miss!

Interested in the other buildings? You will find them on Dreamstime

Gedurende mijn city trip naar Valenica in Spanje, was ik verbaasd over de verpletterende architectuur. Het operahuis Palau de les Arts Reina Sofía is hier slechts een voorbeeld van deze mooie gebouwen. Een tour is dan ook meer dan de moeite waar. De gebouwen zijn futurisch en het water er om heen maakt het nog spectaculairder. Vergeet ook ene bezoek aan de L’Hemisferic niet. Een 3d bioscoop  die je niet mag missen!

Geïnteresseerd in de andere gebouwen. Je vindt ze op Dreamstime.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s