The breath taking coastline of the Algarve in Portugal

The Algarve is famous for its breath taking coastline. The rugged cliffs protrude in all sorts of shapes above the sea and each beach is a jewel waiting to be discovered. Ponta da Piedade is one of these places, just a couple of kilometres outside Lagos. More landscapes of the coastline can be found here.

De Algarve staat bekend om zijn adembenemende kustlijn. De ruige rotsen steken in allerlei vormen boven de zee uit en ieder strandje is een juweeltje en vraagt om een nadere verkenning. Ponta da Piedade is een van deze plaatsen een paar kilometer buiten Lagos. Hier vind je nog meer mooie landschappen van de kust.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s