Zagreb a relaxed city with lots of greening space

I was in the  position to visit the city of Zagreb in Croatia  in early May. A renewed introduction. The first time was over 30 years ago and the impression was not very positive at that time. Now, however, it is a modern green city and a visit more than worth it. The atmosphere in the city is relaxed. You can enjoy delicious food and the many different green parks and museums are a pleasure to visit.

View more photos of Zagreb? Click here

Ik was in de gelegenheid om begin mei Zagreb in Kroatië te bezoeken. Een hernieuwde kennismaking. De eerste keer was ruim 30 jaar geleden en de indruk was destijds niet erg positief. Nu is het echter een moderne groene stad en een bezoekje meer dan waard. De sfeer in de stad is ontspannen. Je kunt er heerlijk eten en de verschillende groene parken en musea zijn een genot om te bezoeken.

Meer foto’s van Zagreb bekijken? Click here

One response to “Zagreb a relaxed city with lots of greening space

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s