A nice evening in Eastbourne in the UK

The skyline of Eastbourne in East Sussex on the south coast of England is dominated by the pier with characteristic white wooden buildings. The pier was completed in the 1870’s. Through the years it was damaged several times by storm and fire. It is perfect place for a high tea or just relax and enjoy the view on a terrace.

View more Eastbourne and his surroundings? Click here!

De skyline van Eastbourne in het Oost Sussex aan de zuidkust van Engeland wordt gedomineerd door de pier met de karakteristiek witte houten gebouwen. De pier dateert van 1870 en is door de jaren heen meerdere keren beschadigd door brand en storm. Het is een perfecte plek voor een hightea  of om alleen maar te relaxen en te genieten van het uitzicht vanaf een terras.

Meer foto’s van Eastbourne en zijn omgeving? Klik hier.

 

 

2 responses to “A nice evening in Eastbourne in the UK

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s