The colourful gardens of Sissinghurst Castle

HW-2017_06_03_6713 Sissinghurst

The colourful castle garden of Sissinghurst castle  near Cranbrook in Kent Engeland started in the 1930’s. There are several ‘rooms’ each very different in their planting scheme, colours and scent. This is the purple garden and one of my favourites.  A walled garden with all kinds of blue, pink and purple flowers like larkspur, poppies and lilies.

View more photos of the gardens of England? Click here

De kleurrijke tuinen van het kasteel Sissinghurst vlakbij Cranbrook in Kent in Engeland is gestart in de jaren dertig. Er zijn verschillende ‘kamers’, ieder zeer verschillend qua beplantingschema, kleuren en sfeer. Dit is de paarse kamer en een van mijn favorieten. Een ommuurde tuin met allerlei blauwe, paarse en roze bloemen zoals ridderspoor, klaprozen en lelies.

Meer foto’s van de tuinen van Engeland bekijken ? Klik hier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s