Stock

uk You can find my portfolio at several stock agency as shown on this site. Please follow the links on the right.

nlMijn foto’s worden via een aantal toonaangevende nationale en internationale stockbureaus verkocht. Het aantal foto’s dat door mij via deze bureaus wordt aangeboden neemt gestaag toe. Eind 2015 betreft het 1000 tot 1500 foto’s per stockbureau. Ieder stockbureau heeft zijn eigen markt, doelgroep en aanbod.  Mijn portfolio  kan daarom per stockbureau verschillen.

Heeft u bijzondere wensen of wilt u graag een foto rechtstreeks via mij persoonlijk aankopen dan is dat ook mogelijk. Neem dan even contact op via het contactformulier onderaan deze pagina.
U ontvangt dan een persoonlijk aanbod.

U vindt mijn foto’s bij de volgende bureaus.

Nationale Beeldbank
De Nationale Beeldbank richt zich op de verkoop van Nederlandse beelden voor redactioneel en commercieel gebruik. In totaal beschikken zij over meer dan 1 miljoen beelden. Bent u op zoek naar een typisch Nederlands beeld of een beeld van een bepaalde gebeurtenis of evenement in Nederland dan is dit de aangewezen beeldbank.

Werk aan de Muur
Via Werk aan de Muur kunt u een vergroting van een foto voor aan de muur bestellen. Het is daarmee een mooi en goedkoper alternatief voor een schilderij. Er zijn verschillende mogelijkheden en prijzen: van een print  tot canvas, aluminium en hout.

Shutterstock
Shutterstock is momenteel leidend in de stock fotomarkt. Het moederbedrijf is gezeteld in de Empire State Building in New York. Daarnaast is er een vestiging in London. De foto’s, grafische afbeeldingen en video’s worden wereldwijd verkocht.  De totale collectie bestaat uit ruim 60 miljoen foto’s. Shutterstock verkoopt beeldmateriaal voor commercieel en redactioneel gebruik. De collectie Nederlandse beelden is ook aanzienlijk. De zoekterm Nederland levert ruim 175.000 foto’s op.

Fotolia
Fotolia is ook een  wereldwijde en toonaangevende beeldbank, die direct toegang biedt tot circa 5 Miljoen afbeeldingen, vectoren, illustraties en video’s. Het moederbedrijf is gezeteld in San Jose in USA. Fotolia verkoopt alleen commerciële beelden. In 2015 is mede dankzij de lancering en samenwerking met Adobe Stock het aantal afbeeldingen sterk gegroeid. De collectie Nederlandse beelden is ook zeer ruim. De zoekterm Nederland levert circa 120.000 beelden op.

Dreamstime
Dreamstime biedt circa 40 miljoen commerciële en redactionele beelden aan en is ook een groot Amerikaans bedrijf uit Brentwood. Totaal circa 40 miljoen foto’s, waarvan circa 78.000 Nederlandse beelden.

Depositphotos
De Depositphotos-beeldbank, opgericht in 2009, claimt dat zij de snelst groeiende beeldbank ter wereld is. Of dat echt zo is, is nog maar de vraag. Aan mijn verkopen via deze site is dat niet direct te merken. Depositphotos is een creatieve marktplaats waar iedereen stockfoto’s, vectorafbeeldingen en video’s van hoge kwaliteit kan kopen. Het bedrijf is gevestigd in New York in de Verenigde Staten.  In totaal beschikt het over circa circa 65.000 Nederlandse beelden.

123RF
123RF is opgericht in 2005 in richt zicht op de onderkant van de markt.  Zij claimen vooral budgetvriendelijk te zijn bij de verkoop van commerciële en redactionele beelden. Van de in totaal  ruim 50 miljoen beelden zijn er circa 140.000 Nederlandse beelden.

 


Copyright
Copyright © 2016 HildaWeges | Photography. All rights reserved.

All images on this website are covered by international copyright and may not be downloaded, reproduced, copied, transmitted or manipulated without written permission from Hilda Weges Photography.